Anthony Roeg voor even terug bij onze voetbalschool.

Anthony Roeg voor even terug bij onze voetbalschool.

Wie ook gaat meedoen bij het Verschil op 26 augustus is Anthony Roeg. Deze geweldenaar begon al op jonge leeftijd bij ‘het Verschil’ en al heel snel zagen wij zijn enorme potentie!! Anthony is gestart in de O13 en speelt nu in de O19 bij ADO DEN HAAG!!
Anthony speelt op 9 of 7 en zorgt voor heel veel diepgang en dat is nu juist wat we willen zien van de spitsen, die constante dreiging, intensiteit, in de 5de versnelling en dan ook nog eens ‘rustig’ voor de goal!! Toen en nu een echte afmaker!! Goudwaard!!

Elke training werken aan zijn moment van diep gaan en natuurlijk het ‘finishing’ ‘afmaken’ , kom dat zien, mis dit niet, op 26 augustus! Waar? V V Verburch, Hoe laat? 11.00, Bij Wie? Voetbalschool het Verschil #voetbalschool #training #adodenhaag

Reactie is niet toegestaan.
error: Copyright Voetbalschoolhetverschil.nl !!